O nama

Vanadijum Company je sa svojom 20 godina dugom tradicijom prepoznat  po kvalitetnoj i brzoj usluzi. Vanadijum Company nudi usluge prodaje novih i korištenih viljuškara, servisiranja, iznajmljivanja viljuškara, kao i zamjene stari za novi viljuškar, te takođe prodaju rezervnih dijelova, prodaju i montažu guma, prodaju baterija i punjača, prodaju dodataka za viljuškare, usluge prevoza viljuškara, prodaju i iznajmljivanje radnih platformi i dizalica sa korpom.

Vanadijum Company d.o.o. od 01.07.2017 godine postalo je generalni zastupnik i ovlašteni servis njemačkog proizvođača viljuškara Linde Material Handling za teritoriju Bosne i Hercegovine.

Naš prodajni tim vrlo će vam rado pomoći u odabiru novog ili korištenog viljuškara iz prodajnog asortimana Linde , kao i servisno osoblje u održavanju već postojećih.

Raspolažemo kvalifikovanim osobljem i cjelokupnom materijalnom infrastrukturom za prodaju i servis viljuškara te organizovano pokrivamo kompletno tržišno područje Bosne i Hercegovine.

Takođe, raspolažemo sa opremom i vozilima za potrebe pokretnog servisa koji omogućava rješavanje popravak viljuškara na terenu koji se po potrebi prevoze u centralni, dobro opremljen servis u Laktašima.